Indien u onverhoopt niet tevreden bent met uw bestelling via onze webshop, vragen wij u, uw bestelling binnen 7 dagen na ontvangst retour sturen, wegens het feit dat onze collectie wekelijks wisselt. Natuurlijk mag u uw bestelling ook naar de winkel terugbrengen. Het pakket dient op eigen kosten teruggestuurd te worden. Indien wij uw retourzending ontvangen hebben, ontvangt u van het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen terug op uw rekening. 

Sale artikelen mogen niet geretourneerd worden.

LET OP: Retourzendingen worden alleen aangenomen indien de producten zijn voorzien van de originele labels en ongedragen/ongewassen zijn.

Hoe retourneer ik mijn pakket?
1. Stuur een e-mail naar info@sjabbie-sjiek.nl waarin u aangeeft welke items u retour stuurt en de reden van retournering.

  1. Zorg ervoor dat de bestaande sticker niet meer op het pakket zit.
  2. Plak een A4 met ons retour adres op het pakket.[retour adres: Kloosterstraat 24, 6369AD Simpelveld]
  3. Breng uw retourpakket naar bijvoorbeeld een POST NL-punt en reken het retourpakket af.

LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is. Wij adviseren u uw pakket op te sturen voorzien van een track and trace code.

Retouradres:
Sjabbie Sjiek
Kloosterstraat 24
6369AD Simpelveld
Nederland

Wij doen ons uiterste best uw bestelling op werkdagen nog dezelfde dag te verzenden. Het kan onverhoopt voorkomen dat dit door drukte helaas niet lukt, dan wordt uw pakket de eerstvolgende werkdag verstuurd.

Wij versturen bestellingen binnen Nederland vanaf €50 gratis naar jullie toe. Voor bestellingen onder de €50 bedragen de verzendkosten €4,95. 

Voor consumenten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land en de hoogte van het bedrag van de bestelling.