Welkom in onze gezellige winkel in Simpelveld! We zouden het super leuk vinden om je ook in onze winkel te mogen ontvangen en samen met jou leuke outfits uit te zoeken. In onze winkel staat een kopje koffie en cappuccino altijd voor je klaar. Zien we je binnenkort bij ons in de winkel? 

Waar vind je ons? Onze winkel is gelegen aan de Kloosterstraat nummer 24 in Simpelveld. Parkeren kunt u bij ons gratis voor de deur. Mocht er geen plaats zich, om de hoek op het Kloosterplein kunt u ook gratis parkeren (let op: ma-za tot 19.00 uur met parkeerschijf max. 2 uur) of een heel klein stukje verder in de Parklaan zonder parkeerschijf.

Kom je vanuit Utrecht-Eindhoven?
Volg de A76 richting Heerlen-Aachen tot aan afslag 7, Simpelveld-Kerkrade-Vaals. U komt nu op de N281 op richting Simpelveld-Vaals. Volg deze weg voor 2,8 Km en sla rechtsaf richting Simpelveld. Bij de 1e rotonde rijdt u rechtdoor het Oranjeplein op en u slaat vervolgens de tweede straat rechts naar binnen. U bevindt zich nu in de Kloosterstraat en u vindt ons aan de linkerzijde van de weg.