♥ OVER ONS ♥

Welkom bij Sjabbie Sjiek, onze gezellige kledingwinkel! Bij ons draait het niet alleen om de kleding die we verkopen, maar ook om het gevoel van een warme en huiselijke sfeer. Ons team is een hechte groep van gepassioneerde vrouwen die elke dag met veel plezier samenwerken om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Onze winkel wordt gerund door een gezellig team dat elkaar al jaren kent. We zijn als een familie en we behandelen onze klanten ook als zodanig. Onze teamleden hebben allemaal hun eigen specialiteiten en vinden het leuk om hun kennis en ervaring te delen met anderen. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een nieuwe outfit, stylingadvies of gewoon een praatje wilt maken, ons team staat altijd voor je klaar.

Christianne en Lisa zijn moeder en dochter en gaan iedere week samen op inkoop, in binnen- en buitenland. Hierdoor shop je bij ons altijd volgens de laatste internationale modetrends. Deze webshop is een aanvulling speciaal voor jullie als klanten zodat vanuit heel Nederland iedereen onze leuke outfits kan bestellen. 

We zijn trots op onze winkel en ons team en we willen graag dat onze klanten dat ook voelen. Kom gerust langs om ons te ontmoeten.

Wij wensen jullie veel online shopplezier en hopen jullie ook in de winkel te mogen ontmoeten. Koffie en thee staat altijd klaar in onze gezellige winkel!

♥ ONS TEAM ♥

De meisjes van Sjabbie Sjiek….